Bestill time med SMS

Send til 2097:

TL fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

TL 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Elektronisk bestilling av prøvetaking ved St.Olavs

9. februar 2022

St.Olavs innfører et elektronisk system for bestilling av time til blodprøvetaking. Dette gjelder for pasienter der fastlegekontoret/rekvirent ikke får tatt blodprøve grunnet;

Dersom blodprøvetakingen har stor grad av hast og det ikke finnes ledige timer i den elektroniske løsningen kan telefonnummer 728 29 677 benyttes.

 

Endringen gjelder pasienter som har rekvisisjon fra fastlege eller rekvirent utenfor sykehuset. For å få tatt blodprøven ved St. Olavs hospital må time bestilles på forhånd. Målet med å innføre et slikt system er å få bedre pasientlogistikk gjennom dagen og unngå lang ventetid for blodprøvetaking i våre poliklinikker. Den totale kapasiteten ved sykehusets prøvetakingspoliklinikker endres ikke.

 

Time til blodprøvetaking bestilles ved å gå inn på stolav.no, søk opp og velg ‘blodprøve’ i søkefeltet eller skriv inn følgende adresse i nettleser: https://stolav.no/behandlinger/blodprove

Du får opp timelister og kan velge ledig time. Bekreftelse får du på e-post etter at du har bestilt timen. Du benytter BankID når du bestiller time og du kan også bestille på vegne av andre som for eksempel små barn eller personer som ikke kan bestille selv.

 

Tredje vaksinedose covid-19

30. september 2021

Se informasjon på Stjørdal kommune.

Timebestilling

21. september 2020

Vi har fjernet muligheten for å selv sette opp på time til legen. Dette av smittevernhensyn, og at vi må ha kontroll på alle som får time til fastlege, skiftestue eller laboratoriet.

For time til lege setter vi i utgangspunkt opp på videokonsultasjon. Noen må vi ha inn på legekontoret, men dette blir vurdert i hvert enkelt tilfelle. 

Så ved timebestilling, er det lurt å skrive hva det gjelder. 

Videokonsultasjoner Confrere

27. mars 2020

Torget Legekontor har startet med videokonsultasjoner. 

Det er enkelt for deg som pasient å bruke dette.

Videosamtaler i nettleseren, på alle digitale dingser

************************************

Ingenting å laste ned

Confrere virker i nettleseren du bruker til internett ellers, og det virker på alle enheter, som smarttelefoner, nettlesere og datamaskiner.

Bare en lenke

Du får en sms med en lenke. Du kan gå rett inn i videosamtalen når du klikker på lenka, du trenger ikke styre med å lage en konto eller huske brukernavn og passord.

Trygt og sikkert

Videosamtalen din er kryptert ende-til-ende, som betyr at ingen andre kan få tilgang til samtalen. Les mer om hvordan vi sikrer personvernet.

Fürst pasient - blodprøvesvar

26. mars 2019

Se dine blodprøvesvar hos Fürst Pasient.

Du kan nå se alle dine biokjemiske og mikrobiologiske prøvesvar utført hos Fürst medisink Laboratorium  via sikker pålogging med din BankId på:

www.furstpasient.no

HELSENORGE.NO

15. februar 2019

www.helsenorge.no

Logg inn for å se dine egenandeler, resepter, bestille Europeisk helsetrygdkort, melde bivirkninger, se din kjernejournal (pilotområder) og se dine timeavtaler ved sykehus i Helse Vest-regionen.

Helsenorge leverer tjenester og informasjon om helse og rettigheter til innbyggere i Norge. Nettsiden er etablert av helsemyndighetene.

 

PasientPost

15. mai 2018

PasientPost - Norges digitale postkasse for helse

Som pasient kan du motta prøvesvar og andre dokumenter fra legekontoret som digital post med PasientPost

Logg inn eller les om dette her: PasientPost

Laster gjerne ned vår app: Helserespons.  I denne kan du bestille time, resepter og pasientpost. Pasientene på Torget Legekontor betaler ikke for sms-tjenesten. 

 

Helserespons betalingsautomat

29. desember 2017

All fakturering og innkreving administreres av Helserespons, pr 03.05.18. Dersom du ber om å få betale via faktura, samtykker du i at ditt navn, adresse, telefonnummer, besøksdato og det forhold at du har vært i kontakt med oss overføres til Helserespons.

Betalingsautomaten aksepterer både nasjonale og internasjonale betalingskort, f.eks. BankAxept, Visa og MasterCard. Betalingsautomaten er utstyrt med kontaktløs kortleser som gjør at den tilfredsstiller internasjonale krav.

Ønsker du å få tilsendt faktura etter konsultasjonen tilbys dette i løsningen. Enten kan man registrere dette på automaten og få tilsendt fakturaen på SMS eller så går man rett forbi og får fakturaen i posten.

Pasienter som ikke møter til time blir fakturert med konsultasjonstakst (uavhengig av frikort, barn og graviditet).

Bestillte timer må avbestilles senest dagen før (24-timer).

I tillegg har Vipps en funksjon for å motta regninger.

 

PÅ FORHÅND TAKK